Deadlines för registrering i DiVA av 2011 års publikationer

Till universitetets Årsredovisning ska alla publikationer, oavsett publikationstyp, registreras i DiVA senast den 29 januari 2012. Det är viktigt att så många publikationer som möjligt finns registrerade vid detta datum.

Eventuella ytterligare publikationer ska registreras i DiVA senast den 19 mars 2012 för att komma med i statistiken i uppföljningen av verksamhetsplanen.

Biblioteket kommer att importera poster från Web of Science (Wos) med publikationstyperna artikel och artikel, forskningsöversikt till DiVA. Observera att Web of Science inte täcker alla ämnesområden utan främst de naturvetenskapliga (kanske inte heller där heltäckande) och en del samhällsvetenskap och mycket lite humaniora. Allt som intefinns i WoS måste registreras i DiVA av institutionerna.

För frågor kontakta diva@sub.su.se.