Bakom bokhyllan uppmärksammar Stockholm University Press 5-årsjubileum

Sedan starten 2015 har förlaget publicerat 31 böcker och 10 tidskriftserier. Bakom dessa titlar döljer sig ett omfattande samarbete inom den akademiska världen och många inblandade personer med ett gemensamt mål – öppen tillgång. I universitetsbibliotekets senaste poddavsnitt #31 – Stockholm University Press får du möta några av dessa personer: Stockholms universitets vice rektor Elisabeth Wåghäll Nivre och frankofil-forskaren Christophe Premat. Redaktionsrådsrepresentanterna Stefan Helgesson och Sonja Peterson. Samt bibliotekschef och ansvarig utgivare Wilhelm Widmark.

Stockholms universitetsbiblioteks podd Bakom bokhyllanLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s